Współpraca

Stale współpracuję z wegetariańsko-wegańskim magazynem kulinarnym Slowly VeggieZ wrocławską ekipą redakcyjną nadaję na tych samych falach od niemal dwóch lat, podczas których miałam przyjemność stworzyć m.in.: reportaże o Pauli Lewczuk, gdańskim Avocado i poznańskiej Mixturze; tekst o vlogerach, którzy promują dietę roślinną, wywiad z Jakubem Sawickim (Plant Punch) czy reportaż o Ogrodnictwie Lawenda.

W największym lokalnym medium – Trójmiasto.pl co miesiąc publikuję reportaż z autorskiego cyklu Ludzie Trójmiasta. To teksty i zdjęcia, które opowiadają historie bohaterów codzienności. Serdecznych, nierzadko bohaterskich, inspirujących i wartościowych ludzi.

Zdalnie działam również jako content executive agencji Mediadem Consulting, co na szczęście dla mnie oznacza kolejne kilometry przebiegnięte z aparatem fotograficznym na ramieniu i robienie zamieszania w mediach społecznościowych.

Tworzę dania w oparciu o roślinne produkty firm, których polityka/misja/założenia są mi bliskie. Efekty kulinarnych wyzwań lądują na w zakładce przepisy. Odwiedzam, smakuję i recenzuję zarówno wegańskie knajpy, jak i te, które wprowadzają do swojej karty dania roślinne. Opracowuję wegańskie dania dla restauracji, które dopiero zaczynają wprowadzać roślinne pozycje do swojego menu. (klik) Prowadzę warsztaty i pokazy kulinarne, lubię dzielić się bogactwem kuchni roślinnej.

Odwiedzam miejsca, które warto pokazać moim czytelnikom. Piszę o niesamowitych ludziach, których będę wspominała jako staruszka. O zwierzętach, których natura ciągle mnie zadziwia, a niewinność wzrusza.

Cześć, miło, że jesteś!

Jeśli chcesz nawiązać ze mną współpracę, napisz – [email protected]

 Na odpowiedź poczekasz maksymalnie 2 dni.